تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

حل وفصل آب گرفتگی‌های مشهد با حضور به هنگام نیرو‌های خدمات شهری

  • کد خبر: ۱۰۸۳۴۹
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۹
  • ۱
حل وفصل آب گرفتگی‌های مشهد با حضور به هنگام نیرو‌های خدمات شهری
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد از کاهش ۸۰درصدی مأموریت‌های آتش نشانی ناشی از آب افتادگی‌ها در کلان شهر مشهد، نسبت به آخرین بهار پربارش مشهد در سال‌های گذشته خبر داد.

امیررضا وثوقی | شهرآرانیوز؛ در هفته گذشته شاهد بارش‌های سنگینی در آسمان شهر مشهد بودیم. بارش‌های رگباری و پی درپی باران وضعیت جوی مشهد را به کلی تحت تأثیر قرار داد و با وجود پیش بینی‌ها برای کاهش آسیب‌ها و مشکلات حاصل از باران‌های بهاری روز‌های گذشته، در برخی نقاط شهر شاهد تجمع موقت آب و کندشدن تردد شهروندان بودیم؛ چالش‌هایی که با ورود به هنگام نیرو‌های خدمات شهری شهرداری مشهد و بهره گیری از تجهیزات مختلف در همان ساعات ابتدایی پس از بارش باران حل وفصل شد.

در این راستا مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد ضمن تشریح اقدامات پیش بینی شده مدیریت شهری برای کاهش اثرات نامطلوب باران‌های گذشته، از کاهش ۸۰درصدی مأموریت‌های آتش نشانی ناشی از آب افتادگی‌ها در کلان شهر مشهد به ویژه در مناطق حاشیه‌ای شهر، نسبت به آخرین بهار پربارش مشهد در سال‌های گذشته خبر داد.

آماده باش ۵۰۰ نیروی آتش نشان

مجید فرهادی در گفتگو با شهرآرا افزود: با توجه به پیش بینی‌های هواشناسی مبنی بر بارش‌های رگباری و ایجاد رواناب و سیلاب در روز‌های گذشته در شهر مشهد، ۵۰۰نیروی آتش نشان در ۵۴ایستگاه آتش نشانی با اعلام وضعیت هشدار از سوی اداره هواشناسی به صورت آماده باش، مهیای خدمت رسانی به زائران و مجاوران حریم مطهر رضوی بودند.

وی ادامه داد: بررسی آمار‌ها نشان می‌دهد میزان مأموریت‌های آتش نشانان در اثر آب افتادگی‌های بحرانی در نقاط مختلف شهر مشهد که نیازمند حضور نیرو‌های آتش نشان بوده، از ابتدای امسال تاکنون نسبت به مدت مشابه در آخرین بهار پربارش مشهد در سال ۱۳۹۹، کاهش چشمگیری داشته است.

فرهادی بیان کرد: این کاهش شایان توجه در حالی است که میزان بارش‌های امسال بنا بر اعلام هواشناسی خراسان رضوی در سال‌های گذشته کم سابقه بوده و با اینکه در مدت کوتاه شاهد حجم بارش گسترده‌ای در شهر بودیم، توانستیم این وضعیت را مدیریت کنیم.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد افزود: براساس بررسی ها، آب گرفتگی‌های ناشی از ورود رواناب‌های سطحی در معابر شهری در بهار امسال، بیشتر از توان کانال‌های جمع آوری آب بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محموامینی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۴
0
0
راه اندازی یک سرویس مینی بوس از پایانه انقلاب تا کوهشار
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->